CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 5 July 2012

Jojo meninggalkan saya T.T



hai !
Mesti terkejut baca kan..
nak buat camne.
hm. 5 hari sahaja dia boleh hidup ngan saya.







T.T


Seriosly, saya dah mula sayangkan Jojo.
walaupown dalam masa 5 hari.
**yela xde bf kan**

kenapa?

mungkin salah saya biarkan dia sorang2 dalam kete.
masa tu jumpa membe kat tutti frutti.
mungkin syok punye cerita sampai lupa Jojo dalam keta.
act, time tu niat nak beli rumah baru untuk Jojo.
rasa dia tak selesa an dalam akuarium tu.

then, balik dari jumpa membe baru teringat si Jojo.
Jojo dah keras.
tapi dia nadi jantung die masih bergerak2.

Ya Allah. bertapa saya sedih tengok keadaannya time tu..
Nasib la Tuan asal Jojo ada time tu..
Seriosly, memamg tak tahu nak buat ape.

Si Tuan asal pown suruh letak Jojo kat aircond.
alhamdullilah.. dia ada bagi reaksi positif.
bersyukur sangat time tu..


Disebabkan yakin Jojo hidup semula.
saya pown beli gak rumah untuk Jojo.








tapi sangkar Jojo ni dah kosong.
:(

Sebab masa balik dari kedai beli barang untuk Jojo
Jojo dah betol2 nazak 
:(
seriosly, menyesal bawak dia bersama.

then, untuk beri Jojo rasa dok dalam rumah baru dia.
saya pown alihkan die ke rumah baru dia ni.
supaya dia tak kempunan.






Jojo ngah nazak dah.

Pukul1015, Jojo dah mula keras.
mungkin dah tiba ajal dia.
serios, saya sedih gile...

dan

dia kaku 
dia dah pergi.
belom sempat saya nak lebih manja dengan dia.

5hari sahaja saya bersama ngan dia.
tapi dia dah buat saya sayangkan dia.

*Tiada lagi kuis2 kat habuk kayu dari  Jojo *
*Tiada lagi bunyi cakar2 dari  Jojo  setiap malam*
*Tiada lagi gambar  Jojo  time tido yang comel*



#Tuan Asal. sorry. saya tak pandai menjaganya. saya harap awak tak merasakan yang saya tak menghargai pemberian awk. :( saya pown sedih dengan pemergian JOJO. T.T