CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 25 May 2012

...Kawan saya...




Ehem.. entry kali ni nak citer pasal someone.
kawan lelaki saya yang paling baeekkkkkkkk sekali ngan saya..
walaupown saya rasa saya banyak menyakiti hatinya tapi dia tetap nak kawan ngan saya :)

sampai la satu hari bila kami rasanya hampir 3tahun tak jumpe. t
then kami pown berjumpa la...
haaaaa...time tu la die bagi saya something yang CUTE ! 
*macam saya :p
nak tahu ape ??
jeng jeng jeng.......

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|







hehehe.. teddy bear ni.
Cara pemberian dia memang surprise sangat. memang tak sangka.
 AWAK, memang suka surprisekan saya !

Anyway, rase-rasenye nak kenal tak sape orang yang bagi ni ?
hahahahha :p

sebenarnye orang yang bagi ni tak bagi saya publish gambar die kat mana.
dah bagi AMARAN kot.


Lagu favourite awak :))
layan la jap .. kihkihkih


Adira :
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Hafiz :
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Adira :
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hafiz :
Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hafiz & Adira :
Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Hafiz:
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Adira:
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku



# untuk AWAK kawan saya :) terima kasih sebab berkawan dengan saya walaupun saya dah banyak kali sakitkan hati awak :)) saya sayang awak <3  *opss. sebagai kawan :))

No comments:

Post a Comment