CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 29 June 2012

sweet 21 :)



holla..
hari ni saya dah 21 tahun 1 hari.. hahaha
semalam adalah hari ulang tahun kelahiran saya bersamaan 28Jun2012
bak kata kawan2 aku 21tahun dah boleh masuk disko! 
*Mohon bawak mengucap!*
hahahah..
21tahun boleh mendaftar mengundi dah la...
kuihkuihkuih
:)

party?? 
sorry saya tak suka buat birthday party..
hahah
*konon*

semalam sama je seperti tahun2 yang lepas.
tak ade apa yang menarik ngan hari ulangtahun kelahiran saya..

tapi..yang mengejutkan adalah untuk pertama kali nye saya dapat tajaan kek dari....




tapi bukan secret recipe yang support okenggg..
Abg aku yang sulung ngan bakal kakak ipar saya yang sponsor..
huhuhu..
sedap okee..
nak??
|
|
|
|
|
|
|
|
|

nah !!


mesti pelikkan name fieda. tp kat kek ain..
ini kerana. family saya panggil ain..
yang fieda tu hanya kawan2 je panggil..

anyway, thanks to Abg Ezam n Kak Effa for this cake.
sedap gilee ! 
 tengok ni ha muka budak 21 tahun .. hahahah 


baru balik shopping..
hahahaha
: p



oke now, hadiah !

act, seperti tahun2 yang lepas aku tak dapat pape pown.
*ayat sedih*
hahaha..

tp before 28 Jun i got something from my friend 
:)






taraaaaa
HAMSTER !
 <3 JOJO <3




 tengok tu comel je die tido...
macam baby baru lahir :)
tibe2 macam jadi seorang yang penyayang..
hahahah 
:))



#thanks to Joe Adnan sebab bagi bende alah yang comel ni.. :) so sweet la awak ni. hahaha. 
 



No comments:

Post a Comment